Forside / Nyheder / Søren Gaardboe ny president i Papyrus

Søren Gaardboe ny president i Papyrus

OptiGroup AB udnævner ny COO og president for Papyrus.
Søren Gaardboe er udnævnt til chief operating officer i OptiGroup AB, der en europæisk B2B-distributør med virksomheder inden for Facility Solutions, Packaging & Safety Solutions, Printing & Creative Solutions og Reseller Solutions med en nettoomsætning på 1,5 mia. EUR i 2016. Samtidig er Søren udnævnt til president i Papyrus, én af OptiGroups virksomheder der er repræsenteret i 19 europæiske lande. Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og HD fra Copenhagen Business School. Han har været ansat i Papyrus siden 2006, hvor han siden 2016 har haft titel af chief operating officer i Papyrus.

Søren Gaardboe er udnævnt til COO i OptiGroup og president i Papyrus.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.

Skriv et svar

Din e-mail vil ikke være synlig.Tvungne felter er markerede *

*