Forside / Newsletter / Nye skilteprintere fra Epson
SureColor SC-S-serien

Nye skilteprintere fra Epson

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

 

De nye printere fra Epson til storformat hedder SC-S-serien, og den består af SC-S80600, SC-S60600 og SC-S40600.

I forbindelse med udviklingen af den nye SC-S-serie er der fokuseret på at forbedre udskrivningsprocessen for kunden. Opsætningen er hurtig og enkel, og når udskrivningen er i gang, giver det store, tydelige panel et overblik over udskrivningsområdet, mens LED-lys gør det let at tjekke udskrifterne.

Da Epson ved, at produktiviteten er af afgørende betydning for kunderne, indeholder printerne en række funktioner, inklusive automatiseret vedligeholdelse af printhovedet og et blækopsamlingssystem, som hjælper med at sikre kontinuerlig udskrivning og maksimal oppetid.

Den nye printerserie er velegnet til et bredt spektre af opgaver lige fra udstillingsmaterialer, plakater og baggrundsbelyste tavler til POS-materialerog medier til indpakning af biler. Ligesom det også er muligt at producere tapet.

Den seneste generation af Epsons PrecisionCore TFP-printhoved sikrer udskrifter med flotte farver og skarphed. Sammen med den nye Epson UltraChrome blækformel GS3 eller GS3 med rødt blæk kan brugerne fremstille en bred farveskala til meget nøjagtig farvegengivelse. SC-S80600 er forsynet med både rødt og orange blæk, hvilket giver en udvidet farveskala og endnu flere muligheder. En Precision Dot-tilstand i høj kvalitet gør det lettere at forbedre den overordnede udskrivningskvalitet på en række forskellige medier, som omfatter klar film, vinyl, lærred og fotopapir, ved at harmonisere forskellige parametre for billedkvalitet på en brugervenlig måde.

peter ravnhøj Epson
Peter Ravnhøj, Country Manager, Epson Danmark, siger: – Vi lyttede til den omfattende feedback fra vores kunder vedrørende vores tidligere modeller af skilteprintere og gik i gang med at udvikle et nyt sortiment baseret på kundernes krav. Resultatet er en serie af produkter, der er førende inden for klassen, spækket med Epsons avancerede teknik så de kan levere det ultimative inden for nøjagtighed, præcision og kvalitet. De udgør i sandhed højdepunktet for Epsons viden og ekspertise samlet i et sortiment.

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.