Forside / Nyheder / Heidelberg skruer op for CtP-automatiseringen

Heidelberg skruer op for CtP-automatiseringen

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Har du et stort gennemløb af CtP-plader og en Suprasetter fra Heidelberg, får du nu mulighed for at sætte den nye Auto Pallet Loader foran. Med Auto Pallet Loader kan du sikre en uafbrudt og betjeningfri produktion på op til 1.200 CtP-plader. Pallen med CtP-pladerne køres direkte ind i Auto Pallet Loader’en, som derefter automatisk kan føde CtP’en med 1.200 CtP-plader i 106 format eller 600 plader i de større formater.

Auto Pallet Loader kommer i to varianter til henholdsvis Suprasetter 106 og de større modeller 145/162/190CtP. De kan monteres på alle af førnævnte modeller, hvis de er fremstillet i 2013 eller senere. Auto Pallet Loader er endvidere integreret i Heidelbergs Remote Service Portfolio, hvilket betyder, at systemet kan overvåges, diagnosticeres og i mange tilfælde fejlrettes via Heidelbergs Remote Service.

Ferdinand Berger Junior fra Druckerei Berger i Østrig, som er blandt de første til at installere en Auto Pallet Loader, fortæller:
– Vores kunder forlanger kvalitet inden for stadigt kortere tidsrammer, og til en god pris. Det kan vi kun opnå ved at implementere industriautomation i værdikæden. En effektiv prepress-funktion er starten på et perfekt tryk. Ved at investere i Auto Pallet Loader til vores Suprasetter 106, gør vi tilgængeligheden i prepressafdelingen endnu bedre og kan styrke produktiviteten generelt, samtidigt med, at produktionsomkostningerne reduceres.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.