Forside / Nyheder / Jyske Bank Printshop køber fire Ricoh 9110 produktionsprintere
Christian Bjerre Tørring, marketing direktør i Jyske Bank Salgssupport og Carsten Gaarde, printshop manager, er helt fremme i de teknologiske sko, når der vælges udstyr til løsning af Jyske Banks marketingsopgaver.

Jyske Bank Printshop køber fire Ricoh 9110 produktionsprintere

Marabu kampagnebanner – maj 2022

Med en investering i fire nye produktionsprintere fra Ricoh har Jyske Bank Printshop sat det splinternye partnerskab mellem Ricoh og X&CO i gang med et brag.

Hvis man tror, at in-house produktion er lig med lidt primitive grafiske produktioner, så kan man godt tro om igen. I hvert fald når det er Jyske Bank snakken falder på. Hos Jyske Banks Printshop i Silkeborg har de i mange år været helt fremme i de teknologiske sko, og har blandt andet udgivet personaliserede børnebøger til deres helt unge kunder. Eventyr hvor barnet med navn indgår i historierne.

Jyske Banks Printshop har i de seneste otte år været kunde hos X&CO. Før den tid købte de direkte hos Xerox, men som printshop manager Carsten Gaarde siger:
– Det betyder meget for os at have en partner vi kan komme i en hurtig dialog med, og om nødvendigt kan køre over og tage snak med. X&CO har været en rigtig god partner, som vi har stor tillid til. Vi stod over for en opgradering af vores udstyr, og da X&CO fortalte om mulighederne med en Ricoh opsætning, var vi ikke længe om at beslutte os.

Tidligere havde de hos Jyske Bank Printshop fire forskellige produktionsprintenheder, men valgte i den nye opsætning, at det skulle være fire ens maskiner. – Det gør, at vi har bedre back-up, at vi bedre kan skifte rundt mellem opgaver, at vi kan afvikle store oplag på relativt kort tid og ikke mindst at vi har en ensartet kvalitet uanset på hvilken maskine, opgaven produceres, fortæller Carsten Gaarde.

Og opstarten har været forrygende. Den første 9110 blev leveret sidste fredag. Mandag blev den installeret og de efterfølgende2,5 dage kørte de 150.000 A4 ark igennem uden et eneste problem eller stop undervejs. De tre øvrige maskiner installeres i denne uge.

Tre af de fire printere levers med hæfter og stacker mens den fjerde leveres med en Plockmatic Bookletmaker. I forvejen har Jyske Bank en Bookletmaker fra C.P. Bourg, samt en Roland skæreplotter til plakater og dekorationsprint.

Jyske Bank Printshop er en del af afdelingen Salgssupport som råder over 19 medarbejdere. 1,5 (halvanden) af dem arbejder med trykrelaterede opgaver.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.