Forside / Nyheder / Ny Apogee 9.1 med storformat-support

Ny Apogee 9.1 med storformat-support

L-Shop Team kampagnebanner

Agfa Graphics udvikler løbende deres Apogee Prepress workflow.

I den nye 9.1 version, som netop er blevet lanceret, er der også mulighed for automatisering af storformat-produktion, således at jobbet ikke har samme behov for manuel håndtering i processen.

– Apogee Prepress er den eneste hybride prepress produktionsløsning, der både håndterer storformat og digitale kommercielle maskiner samtidig med CTP, CTF og proofing-udstyr, fortæller Andy Grant, Global Head of Software hos Agfa Graphics. – Den fleksibilitet gør det lettere for kommercielle trykkerier at tilbyde flere muligheder til deres kunder.

Apogee Impose er indbygget i Apogee og nu med mere automatisering, fx bleed. Med de nye muligheder sænker Apogee produktionsomkostningerne, da der er færre manuelle opgaver og færre fejlmuligheder.

Apogee WebApproval giver tryksagskøberne adgang til softproof via deres browser og et meget enkelt set-up med drag and drop af nye PDF-sider.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.