Forside / Nyheder / Robot øger produktiviteten på storformat

Robot øger produktiviteten på storformat

swissQprint annoncerer en håndteringsrobot, som vil blive vist for første gang på Drupa. swissQprint øger endvidere printopløsningen med 50 pct. for sine UV inkjet-printere.

Robotternes indtog
swissQprint annoncerer en robot til loade og unloade rigide medier på storformatprintere. Det eliminerer manuelt arbejde og gør uovervåget produktion mulig. Dette nyudviklede modul gør printeren mere effektiv. Den nye robot er tilgængelig på nye ordrer såvel som allerede eksisterende installationer. swissQprint kan dermed holde sit løfte om at gøre nyudviklede features tilgængelige for eksisterende brugere også.

50% højere opløsning
Drupa gæster har også en anden grund til at kigge forbi swissQprint på messen. De schweiziske maskiners allerede imponerende printkvalitet er netop øget med 50 pct.. Denne forbedring kommer ligeledes nuværende brugere til gavn, da eksisterende udstyr vil kunne opgraderes. Deres antal er steget markant det seneste år. I 2015 var swissQprint Vesteuropas bedst sælgende mærke i middel prisklassen, med modellen Nyala 2 på førstepladsen.

Flagskibet Nyala 2, robotten og de andre produkter i porteføljen vil være at se på swissQprints stand i Hal 9, Stand C04.
Forhandler i Danmark er NIZE equipment.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.