Forside / Nyheder / Marked / LogoPaint og 5m Print fusioneret med engelske SignAway
Greg Craigen og Kurt Henning

LogoPaint og 5m Print fusioneret med engelske SignAway

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

LogoPaint, der siden 1997 har leveret 3D reklamemateriale til den globale sportsverden. I 2002 blev søstervirksomheden 5m Print startet. De er underleverandør til det danske printmarked og ikke mindst printer de for LogoPaint. Navnet 5m Print siger næsten af sig selv, at de kan printe i en bredde på 5 meter. Det produkt, de er mest kendte for er deres 3D CamCarpets, der bl.a. bruges lige ved siden af målet på fodboldbaner. Det er LogoPaint, der har opfundet og udviklet 3D CampCarpets. Der produceres årligt omkring 40.000 km2 print årligt. De to virksomheder bor på samme adresse i Vejle.

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 12.13.52

Gennem alle årene har LogoPaint og 5m Print arbejdet sammen med engelske SignAway, som siden 2007, hvor virksomheden blev startet af Greg Craigen, har specialiseret i produkter til stadions og sportevents. SignAway omsætter i dag for omkring £ 4 mio.

Forleden blev det meddelt, at de tre virksomheder er fusioneret, og fremover vil blive markedsført under navnet Amayse. Hovedkvarteret bliver i Vejle med Greg Craigen som direktør. De to danske ledere, Christian Søndergaard fra 5m Print og Kurt Henning fra LogoPaint bliver begge en del af ledelsen i den nye Amayse virksomhed.

Selv om der er store udviklingsplaner for Amayse, vil kunderne ikke mærke den store forskel.

– Det vil ikke få indflydelse for kunderne, det eneste, der vil ændres er navnet på fakturaen, lyder kommentaren fra Greg Craigen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.