Forside / 3Dprint / Massivit 3D lancerer ny printløsning til storformat på Drupa

Massivit 3D lancerer ny printløsning til storformat på Drupa

Neopost kampagnebanner uge 10-13

Israelske Massivit 3D Printing Technologien vil på Drupa for første gang offentligt demonstrere deres nye Massivit 1800 printer. Det sker på deres stand med iøjenfaldende 3D printede sign- og displayapplikationer. Det betyder nye forretningsmuligheder for signbranchen til en bred vifte af kundesegmenter.

Skærmbillede 2016-04-26 kl. 16.21.24Massivit 1800 er en hurtig printer, meget hurtigere end tidligere set inden for samme segment – 35 cm i højden per time. Der kan printes genstande, som er op til 1,8 meter høje (1,5 x 1,2 x 1,8)

– Med Massivit 1800 kan man enkelt, hurtigt og omkostningseffektivt producere visuel kommunikation i 3D-format, som jeg er sikker på vil vække stor opmærksomhed, uanset hvor objekterne placeres, fortæller Avner Israeli, adm. direktør for Massivit 3D.

– Ved hjælp af den nye teknik vil det være meget lettere for reklame- og designbureauer samt arkitektfirmaer med flere at designe store, realistiske, tredimensionelle objekter med høj finish, som beviseligt tiltrækker beskuerens blik. Det viser, undersøgelser, vi har foretaget.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.