Forside / Nyheder / Præmie til Agfa Graphics cirkulære trykplader

Præmie til Agfa Graphics cirkulære trykplader

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

European Logistics Association (ELA) har honoreret Agfa Graphics for deres projekt omkring “Sustainability through recycling via collaborative supply chain” med ELA Award 2016.

Projektet er et godt eksempel på samarbejdet i forsyningskæden inden for netværksbaseret organisation. Dette projekt skiller sig ud med antallet af områder i forsyningskæden, der var involveret: fra indkøb og leverandører til kunder, samt diverse eksterne partnere, står der i pressemeddelelsen.

Genbrug af alumiumstrykplader betyder, at CO2 fodaftrykket reduceres med 70 %.

Agfa Graphics har modtaget prisen for deres aluminiumstrykplader til offsett-industrien. For Agfa Graphics er produktionen af trykplader en væsentlig del af deres forretning. Den udgør mere end 60 % af deres omsætning.

Billedet er fra prisoverrækkelsen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.