Forside / Nyheder / Landa sælger (måske) 20 trykpresser

Landa sælger (måske) 20 trykpresser

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Der er ingen tvivl om, at Benny Landa forstår at få marketing kanonerne til at buldre. Ved dette års Drupa kunne man bestille billetter til en forestilling, hvor Benny Landa personligt præsenterede sine produkter i et show, der fint kunne gøre sig på Wallmanns. Der var høj musik, eksotiske dansere, et omfattende lysshow og mit i det hele blev Benny Landa ”beamet” ind på scenen, og præsenteret som noget nær vor tids Gutenberg.

Benny Landa

Benny Landa

Selvom der ikke blev sagt så meget, som ikke allerede var fortalt, så var det en imponerende stand, hvor de nye maskiner faktisk stod og kørte. Mange skeptikere har påpeget, at der endnu ikke er solgt så meget som en skrue fra dette Landa projekt, men så kom der en pressemeddelelse i går (onsdag den 1. juni), hvor de annoncerede, at Cimpress vil købe op til 20 Landa S10P-trykpresser, såfremt den forestående betatest forløber godt. Cimpress er en kæde af web-to-print service providers med base lidt uden for Boston i USA.
Yderligere et par betatestere er klar til installering, her i blandt svenske koncern Elanders, som får installeret en Landa S10P hos deres afdeling i Waiblingen i Tyskland.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.