Forside / Nyheder / Miljø / Epson vil reducere deres CO2 udledning med 90 %

Epson vil reducere deres CO2 udledning med 90 %

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Det er målet, at de i år 2050 har fået reduceret deres miljømæssige påvirkninger væsentligt. Hele 90 % skal deres CO2 udledning være reduceret.

Epson arbejder på at blive et ledende miljøfirma, som kan tilbyde værdi, baseret på firmaets effektive og kompakte præcisionsteknologier, skriver de i en pressemeddelelse.

Med ny teknologi kan miljøpåvirkningerne mindskes. Fx kan det at skifte tekstilprintprocesserne fra analoge til digitale bidrage til besparelser i elektricitets- og vandressourcer. Ligesom det at udskifte kontorlaserprintere med inkjetprintere reducerer elektricitetsforbruget, står der videre i pressemeddelelsen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.