Forside / Ikke kategoriseret / Mutoh indgår samarbejde med Summa
Mutoh ValueJet 1604X og SummaCut D140FX Cutter

Mutoh indgår samarbejde med Summa

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

Mutoh er blevet udnævnt til distributør af udvalgte Summa vinyl cuttere. Det drejer sig om Summacut-serien D60 (60 cm), D140 (135 cm), D160 (158 cm), Summacut D140FX dragknife cutter og S-Class 2 160T (158 cm) tangentiel cutter.

Summa cutter modellerne bliver en del af porteføljen sammen med Mutohs eksisterende ValueCut dragknife cutting plottere, og Mutoh sikrer al distribution, salg, marketing, træning og salgssupport for deres forhandlere.

Mutohs ambition er at tilbyde professionelle, produktive og fuldt integrerede print-to-cut workflow løsninger, og de mener, at to separate systemer sikrer mere fleksibilitet, større nøjagtighed og langt bedre produktivitet sammenlignet med integrerede print og cut systemer.

Forhandler i DK: NIZE equipment, www.nizeequipment.com

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.