Forside / Nyheder / Elever blev til svende – og flere fik medaljer

Elever blev til svende – og flere fik medaljer

Sidst i august lagde Mediemuseet endnu engang hus til medaljeoverrækkelsen til de nye svende, der havde overstået deres uddannelse med ekstra flotte præstationer.

Anders Mosumgaard_DSC5202

Det var formand for Grafisk Uddannelsesudvalg, Anders Mosumgaard fra Grakom, der bød velkommen til dagen og overrakte medaljerne. Han sagde blandt andet i sin tale:

– Og medalje for en svendeprøve er ikke bare noget, man bare lige får. Det er hårdt arbejde, en formen kulmination på en gennemført uddannelse med høje krav og faglig specialisering rettet direkte mod arbejdsmarkedet.

– Som elever får I allerede i uddannelsesforløbet en direkte tilknytning til arbejdsmarkedet, til en helt konkret praksis, og et helt konkret arbejdsliv. Noget der værdsættes og som (også) i de sidste dage har fyldt en del i mediebilledet, med den nyeste trepartsaftale om flere praktikpladser og sikring af tilstrækkelig og kvalificeret arbejdskraft.

– I og jeres virksomheder har allerede vist vejen. Derfor også et tillykke til jeres virksomheder med jer og med jeres uddannelse og den indsats I også i fællesskab har ydet med et så godt resultat.

Jesper Clement_DSC5215

Dagens festtaler var lektor Jesper Clement fra Copenhagen Business School. Jesper Clement er designer med speciale i emballagedesign. Han sluttede sin fine tale med disse ord:

– Formand Mao, ja ham der var leder af det kommunistiske Kina i mange år og som har meget skidt på sin samvittighed, han har nu alligevel også sagt et par kloge ting. Et han har sagt er; ”hvis du hviler på dine laurbær, så bærer du dem det forkerte sted”.

– Vær stolt af det I har præsteret, men hvil ikke på jeres laurbær. I har også valgt en uddannelse indenfor en branche hvor forandringerne kommer hurtigt og nogle gang lidt uforudset. Vær opmærksom de muligheder der viser sig at jeres erhvervskarriere og vær ikke bange for at tage nogle valg der kan virke radikale, det vil bringe jeres erhvervskarriere nye spændende udfordringer og uforudsete drejninger. Tænk stort og højt som en OL-deltager. Sigt efter månen, for skulle du ramme ved siden af, så er du i hvert fald sikker på at ende blandt stjernerne.

– Tillykke med jeres medaljer og tillykke med jeres fremtid.

Også et stort tillykke og masser af held på vejen frem ønsker Print & Medier alle de nyuddannede.

Gruppe 2_DSC5287

Præmiemodtagerne er:

Bronzemedaljer:
Grafisk tekniker Janina Schroll Hansen/Grafiket
Grafisk tekniker Jenna Johannesen/JK-Tryk
Mediegrafiker Sine Schrøder Christensen/Kirk & Holm
Mediegrafiker Alexander Kjær Grote/Heyday
Mediegrafiker Maria Brøndum Jacobsen/Bubblemedia
Mediegrafiker Rasmus Folsø Jensen/Via University College
Mediegrafiker Maria Feldborg Kjelsen/Reklamebureauet Konceptas
Mediegrafiker Rene Skou Nielsen/Mediegruppen Reklamebureau
Mediegrafiker Daniel Kongsted Petersen/Magnetix
Mediegrafiker Nadia Dyrholm Selander/Dedication
Mediegrafiker Michael Heldt Sigfredsen/Novagraf

Sølvmedaljer:
Mediegrafiker Casper Geipel Jensen/Langhoff Promotion
Mediegrafiker Jeff Kristiansen/Marketsquare
Mediegrafiker Katrine Stub Rimer/Tmf Stab

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.