Forside / Nyheder / Mere økonomi i “short-runs” med Xeikon LDU

Mere økonomi i “short-runs” med Xeikon LDU

Laserstans er ikke noget nyt inden for selvklæbende etiketter, og det bliver mere og mere populært. Ikke mindst fordi det er mere effektivt ved små oplag, mere økonomisk og giver flere muligheder.

Xeikon LDU, Laser Die-cut Unit, er en laserstand, der er udviklet til Xeikons tonerbaserede printer i 3030-serien med 330 mm bredde og en hastighed på 31,5 fod per minut.

Den nye LDU-enhed kan arbejde som fritstående rulle-rulle-udstyr eller den kan kobles direkte til digitalprinteren. Den kan både laserstanse og lakere med variable data. Og den kan perforere og lave de såkaldte ”kiss-cut”-stansninger på mange forskellige etiketmaterialer – også fra konventionelle etikettrykmaskiner.

Jeroen van Bauwel, Xeikons produktionsdirektør, udtaler: – Dette udstyr er sammen med Xeikon 3030 og Xeikon vectorizor, den mest perfekte og fleksible all-in-one løsning til digital etiketprint og efterbehandling.

Det nye LDU-udstyr er udviklet for at indfri behovene til små oplag, korte leveringstider og variation i design. Udstyret præsenteres på Labelexpo i USA her i september.

Er du interesseret i emballagenyheder,
så læs mere og bestil gratis nyhedsbrev på packnews.dk 

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.