Forside / Nyheder / Agfa og EFI lover kunderne bedre workflow

Agfa og EFI lover kunderne bedre workflow

Vikiallo kampagnebanner november 2021

Agfa Graphics og EFI har udviklet og forbedret integrationen mellem EFIs Fiery Digital Front Ends (DFE) og Agfas nye Apogee 10 workflow software. Udviklingen vil gøre det muligt Apogee-brugere at håndtere såvel offset, som digitale processer i samme workflow. Via JDF-standarden bliver der adgang til at styre hele den vifte af digitale printer og trykmaskiner, som benytter EFIs DFEere.

– Fordelen ved integrationen er, at der kun er et sted jobbene starter, og et sted hvorfra man kan styre kapacitetsudnyttelsen, fortæller Erik Peeters, chef for workflow solutions i Agfa.

Det vil med den løsning være lettere at splitte job mellem forskellige enheder, hvor det giver særlig mening, og integrationen betyder også, at Fiery DFEen rapporterer tilbage til Apogee, så operatøren hele tiden har fuld information om produktionsstatus.

Brugere af begge produkter kan udnytte EFIs avancerede color management teknologi med fuld kontrol over både farveprofiler og rendering intents fra Apogee-platformen. Det vil også være muligt at styre parametrene for inline-færdiggørelse via Apogee.

– Denne integration åbner nye muligheder for virksomheder, der anvender begge produkter. Workflowet bliver meget mere strømlinet og tager både tid og berøringspunkter ud af ligningen til stor gavn for hele processen, udtaler Toby Weiss, senior vicepresident hos EFI.

agfa_apogee_integration_diagram

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.