Forside / Nyheder / Medier / The Book of 12 – grafikere og papir i en digital tid

The Book of 12 – grafikere og papir i en digital tid

Reklameland november 2020

”En computerskærm kan aldrig give den samme taktile fornemmelse som et stykke papir …” – ”Hvis du vælger det forkerte papir, får du ikke magien med …” – Papiret er lige så vigtigt som skrifttyper eller farven …”

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-56-38Ovenstående er udpluk fra kommentarer fra 12 internationalt kendte grafiske designere, der er med i et bogprojekt, Antalis har bestilt.

De 12 designere fik stillet to spørgsmål, der lød: Er valget af papir en del af den kreative proces for tidens designere? Og Kan valget af papir påvirke gennemslagskraften i et budskab, en idé eller et koncept.

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-55-54Alle svarene kan ses i de 12 lækre notesbøger, som projektet er mundet ud i. Læs mere på www.bo12.com

skaermbillede-2016-10-12-kl-10-57-10

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.