Forside / Nyheder / Medier / Valgplakater på kanalplader kan få længere leveringstid

Valgplakater på kanalplader kan få længere leveringstid

Reklameland november 2020

RETTELSE: Vi har i denne artikel skrevet at kanalplader er PVC. Det er ikke alle kanalplader der er PVC. Nogle er også miljørigtige PP-plader

I en pressemeddelelse skriver Toptryk Grafisk i Gråsten, at valgplakater trykt på direkte på kanalplader kan risikere en leveringstid, der er for lang, hvis Lars Lække Rasmussen udskriver valg med kort varsel. Hvilket jo ikke er usandsynligt, men nok heller ikke ønsketænkning i regeringen.

Problemet med valgplakater trykt på kanalplader er ifølge Toptryk, at PVC-pladerne skal behandles med en såkaldt corona-overfladebehandling inden de kan tiltrykkes. Denne behandling har kun en kort holdbarhed på 6 måneder, og derfor ligger trykkerier, importører og producenter ikke inde med ret store lagre.

skaermbillede-2016-10-12-kl-12-26-56Derfor opfordrer Palle Bo fra Toptryk Grafisk alle cirka 800 folketingskandidater til at bestille både valgplakater og andet valgmateriale i god tid. Valgplakater tryk på kanalplader har lang holdbarhed. Coronabehandlingen sikrer kun, at der kan trykkes direkte på pladen. Så folketingskandidater kan uden problem have et stak plakater stående klar til den dag valget bliver udskrevet.

Valgplakater trykt direkte på PVC-kanalplader er billigere sammenlignet med almindelige plakater, der skal limes op på masonitplader. De vejer mindre, og de er lettere både at opsætte og nedtage – og efterfølgende opbevare.

Hos Toptryp Grafisk lover de, at alt valgmateriale bestilt nu, er garanteret til levering og klar til valgkampen.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.