Forside / Nyheder / Jan Brændholt: digital produktion og efterbehandling af A4 tværformat-brochurer – to løsninger er solgt!

Jan Brændholt: digital produktion og efterbehandling af A4 tværformat-brochurer – to løsninger er solgt!

Ricoh har udvidet sit produktsortiment inden for efterbehandling med to professionelle, fuldautomatiske hæfte- og falsemaskiner, Duplo DBM 350 og DBM 600. Begge løsninger kan både hjørnehæfte og producere dobbelt ryghæftning samt false. Og de kan tilsluttes online til Ricohs digitale arkprintere Pro TM C9100 og C7100 samt 8200-serien.

Begge Duplo-løsninger er fuldautomatiske og nemme at betjene. Det betyder en mere effektiv produktion og hurtigere ekspeditionstid.

En unik tværformatsløsning i digitalprint

– DBM 600 vil samtidig kunne producere det meget efterspurgte slutformat A4R(A4 landscape). Hæfteproduktion på bannerformat, som understøttes på Ricoh Pro C9100 og Pro C7100 vil være unikt i det digitale printmiljø, fortæller Jan Brændholt, Product & Business Manager hos Ricoh Danmark.

 De første to løsninger er solgt

– Der har været stor efterspørgsel på en digital printløsning med ovenstående format lige siden, det blev vist på Graph Expo i Chicago 2014 på Ricoh US stand. Ricoh Danmark og Neopost har presset meget på, for at denne løsning også skulle være tilgængelig i Europa, og det hårde arbejde har nu båret frugt, da der på ”London Calling” i oktober i London, netop blev vist en Ricoh Pro C9110 og et duplo skaermbillede-2016-11-15-kl-10-50-14600L System online for første gang i Europa. Jeg har i tæt samarbejde med Jesper Koch fra Neopost fulgt udviklingen, og vi er igennem den mellemliggende periode blevet taget med på råd, når det drejede sig om funktionalitet, og i hvilket segment vi så denne løsning blive installeret, fortæller Jan Brændholt.

– Hvis vi kigger på diverse børnebøger, samt køkken og bilbranchen, så er netop en brochure i A4R formatet det fortrukne – (traditionelt tryk i offset), derfor er vi sikre på, at kundegrundlaget er tilstede, og dette understreges blot af, at der allerede er optaget to ordrer på systemet, og disse vil inden for kort tid være installeret og gjort køreklar ude i kundernes almindelige produktionsmiljøer, udtaler Jan Brændholt.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.