Forside / Nyheder / Marked / Slagkraftige tryksager med neongul

Slagkraftige tryksager med neongul

Den neongule toner er den sidste nye farve til Ricohs produktionsprinterne i Pro™ C7100X-serien, som i forvejen både understøtter klar og hvid toner. Den nye type toner vil dække den stigende efterspørgsel fra magasinbranchen, direct mail-markedet og emballageindustrien, hvor print skal adskille sig fra den øvrige mængde af tryk.

Ud over at udvide farveskalaen er toneren både velegnet til massive farveeffekter eller highlightende grafiske detaljer. Den kan desuden blandes med andre nuancer for at skabe en neon palet.

Toneren er reflekterende under UV-lys, hvilket vil udvide antallet af muligheder sammen med standard CMYK, hvid eller klar. Printudbydere kan derefter udvikle mere visuelt stimulerende kampagner med deres kunder og forstærke brugeroplevelsen.

skaermbillede-2016-11-21-kl-11-07-18– Den neongule farve vil hjælpe vores kunder med at skabe endnu mere slagkraftige og levende print i høj kvalitet, siger Jan Brændholt, Product & Business Manager for PP/PPS hos Ricoh Danmark. – Der er et stort marked for personaliseret print, og denne seneste tilføjelse til vores portefølje vil åbne op for en lang række nye muligheder.

– Hverdagens print, lige fra visitkort til brochurer og kataloger, vil nu nyde godt af et opfindsomt twist, da toneren giver mulighed for at lave personlige invitationer på helt nye måder, slutter Jan Brændholt.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.