Forside / Nyheder / Ledelse / KLS Pureprint tæt på at blive Entrepreneur of the Year

KLS Pureprint tæt på at blive Entrepreneur of the Year

Marabu kampagnebanner – maj 2022

skaermbillede-2016-11-30-kl-17-27-04E&Y nominerer hvert år en række virksomheder til prisen Entrepreneur of the Year. Prisen uddeles inden for en række forskellige kategorier.

Til dette års Cleantech-kategori var KLS Pureprint nomineret for deres arbejde med at producere klimaneutrale tryksager og for deres indsats for at gøre tryksager komplet fri for skadelige kemikalier og tungmetaller.

De blev dog påmålstregen slået af DanWEEE Recycling, der den 24. November modtog E&Y prisen Entrepreneur of the Year.

Kasper Larsen, kommerciel direktør hos KLS PurePrint

– Det er et kæmpe stort skulderklap at blive nomineret. Vi ved ikke, hvem der har anbefalet E&Y at se nærmere på os som mulig prismodtager, men vi kendte naturligvis prisen i forvejen, og vi er meget stolte af, at der bliver lagt mærke til vores arbejde, siger Kasper Larsen fra KLS Pureprint.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.