Forside / Nyheder / Ledelse / Silkeborg Bogtryk bliver til Skabertrang
Jesper G. Nørgaard (tv), Søren Vestergaard og Torben Drejer Jensen

Silkeborg Bogtryk bliver til Skabertrang

Tilbage i 1857 så Silkeborg Bogtryk dagens lys. Som navnet antyder var det et trykkeri og de udgav også en avis. Så kommunikation og tryksager er en del af virksomhedens DNA.

Gennem de senere år har har de løbende udviklet sig og udvidet med kompetencer inden for online, bureauopgaver og konceptudvikling. Og navnet har i en årrække været Skabertrang | Silkeborg Bogtryk

Nu slettes sidste del af det gamle navn. Fremover hedder virksomheden med 28 medarbejdere slet og ret Skabertrang. Virksomheden ejes I dag af Torben Drejer Jensen, Jesper G. Nørgaard og Søren Vestergaard.

– Det unikke ved Skabertrang er, at vi er et kommunikationshus, som formår at tænke hele vejen rundt fra strategiske tanker til konceptudvikling og fra online kommunikation til håndgribelige tryksager, siger kontaktdirektør Søren Vestergaard.

skabertrang_2

Selv om sættekassen og navnet ”Silkeborg Bogtryk” er skiftet ud, så er produktionen af tryksager på ingen måde lagt på hylden hos Skabertrang

– Det hører til sjældenhederne, at man under samme tag tilbyder både reklamebureau, onlinebureau og trykkeri. Den tredeling af vores faglighed har gennem mange år været Skabertrangs helt store styrke og vil også være det i fremtiden. Navnet Skabertrang føler vi rummer netop hele denne palette – og samtidig gør det tilgangen til huset mere enkel, slutter Søren Vestergaard

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.