Forside / Nyheder / Marked / Scandinavian Print Group voksede i 2016

Scandinavian Print Group voksede i 2016

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

De fleste kender nok bedre Scandinavian Print Group som LaserTryk.

– Koncernen har tidligere bestået af GP/Zeuner, TopTryk, Fotosjov, Scandinavian Book, LaserTryk med flere, fortæller Esben Mols Kabell.

De opkøbte selskaber er fortsat som selvstændige virksomheder i koncernen. Men der er sket effektiviseringer – ikke mindst på produktionen og den administrative side.

I løbet af 2016 har Scandinavian Print Group så sat yderligere skub i opkøbsstrategien. Det er blevet til hele seks selskaber, de har eller er ved at indarbejde i koncernen.

Årets opkøb er: Jannerup, Casanta, Eurographic, Aka Print, Knudtzon Graphic og BB Offset.

Produktionsselskab på Sjælland
Hovedproduktionen er fortsat i Aarhus. Men der bliver med de nye opkøb også et produktionsselskab hos Knudtzon i Vallensbæk, hvor blandt andet emballageproduktionen fra Eurographic flyttes ud.

Vi har tidligere bragt en udtalelse fra Esben Mols Kabell, hvor han forudsiger, at der kun vil være 20 trykkerier om 10 år. Det er måske ikke helt ved siden af, hvis man ikke medregner alle de grafiske salgs- og rådgivningsvirksomheder, der bliver tilbage til at føde de store trykmaskiner, der kommer til at stå udvalgte steder i Danmark. Hvis Scandinavian Print Group fortsætter i samme spor de næste år, hjælper de i hvert fald selv profetien med at gå i opfyldelse.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.