Forside / Nyheder / Marked / Landa har solgt Metallography teknologien

Landa har solgt Metallography teknologien

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

På sidste års Drupa præsenterede Landa for første gang den helt nye teknologi til produktion af metalliseret grafik som et prisbilligt alternativ til de mere kostbare folieringsløsninger.

Martin Babilas

Nu har Landa Group solgt Metallography technology til tyske Altana AG. Det forventes at Altana i løbet af få år vil have teknologien klar til markedet.

– Vi er glade for købet, som åbner op for nye vækstmuligheder for Altana og vil styrke vores position i markedet inden for printindustrien, udtaler Martin Babilas, Altanas CEO.

 

Benny Landa

– Landas Metallography teknologi har potentiale til at blive mainstream-teknologi til metalliserede printopgaver på bekostning af folieringsløsninger til fx etiketter og karton, tilføjer Roland Peter, president i Altana-divisionen Actega Coatings & Sealants, som er den division i Altana, der skal køre salg og udvikling af Metallography technology videre.

– Vi er taknemmelige for at Altana har fattet interesse for vores ”zero-waste Nano-Metallography®, for der findes ingen bedre ejer af denne teknologi end Altana, som har den nødvendige erfaring og viden om den grafiske branche, udtaler Benny Landa.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.