Forside / Nyheder / Marked / Epson SureColor – en del af modebranchen

Epson SureColor – en del af modebranchen

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

På Philippinerne har modeskaber John Herrera indgået et samarbejde med Epson om at skabe mode med digital tekstilprint. Det er sket med brug af SureColor F, som er en digital dye-sublimations-tekstilprinter.

– Der er så mange ting, du kan gøre med print sammenlignet med blot at købe stof. Før i tiden blev alle designeres kollektioner møjsommeligt fremstillet ved håndkraft. Meget af tøjet, som fx 3D-printedeemner, der blev båret af modellerne, kan kun påsættes i hånden, så det der blev præsenteret på podiet, kan ikke bruges igen og igen. Med digitalprint kan tøjkollektionen også bruges i det virkelige liv,fortæller John Herrera.

­ – Den kollektion, jeg præsenterer, er umulig at skabe uden Epsons digitale tekstilprintere. Uden dem ville jeg være nødt til at male mine designs selv, og med kun en måned til forberedelserne, kunne det slet ikke lade sig gøre.

John Herrera har derudover en holdning om at undgå spild og plastik. – Med digital tekstilprint bruger vi kun den nøjagtige mængde stof, der er behov for. Digital tekstilprint skærer signifikant ned på spild af stof, og så er det hurtigere og mere intelligent, fortsætter John Herrera.

Epsons digitale tekstilprintteknologi, som er udviklet af PrecisionCore, er en af de hurtigste inkjetteknologier i verden. Printnålene sørger for meget præcis kontrol af blækdråberne. Og resultatet er en fin billedkvalitet. Der kan producers med en bred vifte af blæk og medier,

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.