Forside / Nyheder / Medier / Grafisk karton med ekstra hvidhed

Grafisk karton med ekstra hvidhed

Ensocoat® fra Papyrus har fået øget hvidheden fra 125 til 135 CIE. Sammen med en overfladejævnhed betyder det, at billeder og tekster kommer til at fremstå meget flot.

Det fine trykresultat på Ensocoat gør kartonen velegnet som emballage til kosmetik, parfume, fødevarer og luksusprodukter. Men det vil også med fordel kunne anvendes til foldere, postkort og kreativt reklamemateriale.

Kartonen udmærker sig ligeledes, skriver Papyrus i pressemeddelelsen, ved gode konverteringsevner og efterbehandlingsmuligheder som falsning, bukkestreg og stans, der kører uden problemer. Det gælder også foliering, laminering og UV-lakering, så mulighederne er mange.

Ensocoat er forsynet med FSC og EU-Blomsten. Er tilgængeligt i 190 – 380 g og I 190-210 g er kartonen certificeret til HP Indigo. Den ny Ensocoat vil være i handlen fra maj måned.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.