Forside / Nyheder / Marked / Varde Skilte – hvem er de?

Varde Skilte – hvem er de?

Det er en 30 år gammel virksomhed beliggende i Vestjylland. Indtil 2006 var de lokal skiltevirksomhed, men siden har virksomheden udelukkende fungeret som underleverandør til Skilte- & Reklamebranchen.

– Som CE-certificeret leverandør er vore konstruktioner godkendt iht. DS/EN 1090.
Det betyder bl.a. at du som detailleverandør altid har mulighed for at rekvirere dokumentation tilhørende specifikke skiltekonstruktioner. Dette er lovkrav. Og det er altid leverandørens ansvar, at overholde gældende lovgivning, fortæller de hos Varde Skilte.

Kompetencerne hos Varde Skilte dækker konstruktionstegning, AutoCAD, statik og beregning, Fabrikation af skiltekonstruktioner, stål og aluminium, lyskilder og beklædning af konstruktioner, vejledning i forbindelse med montage samt CE-Certificeret iht. DS/EN 1090

Virksomheden har et bredt produktsortiment, og vi kan blandt andet nævne: alubakker og montageløsninge, udhængsskilte og galgeskilte, vægpyloner og lyskasser, skiltepyloner og standerskilte og 3D bogstaver med/uden lys.

Varde Skilte er en af de mange udstillere, du kan møde på årets Sign & Print i OCC den 20-21 september. Læs mere på facbook-siden Sign & Print eller her, hvor du også kan bestille din gratis adgangsbillet.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.