Forside / Nyheder / Ledelse / Dystan & Rosenberg får ny partner

Dystan & Rosenberg får ny partner

Klaus Olsen er netop startet som partner i den grafiske virksomhed Dystan & Rosenberg.

Klaus Olsen kommer med en baggrund som Key Account Manager hos Rosendahls – Schultz Grafisk. Tidligere var han selvstændig med Illemann Tryk, og har derudover næsten al sin arbejdsmæssige erfaring fra den grafiske verden. Også uddannelsesmæssigt er Klaus Olsen godt rustet til det nye job hos Dystan & Rosenberg.

Hans baggrund kommer blandt andet fra Grafisk Højskole – i dag DMJX – og en MBA fra Aalborg Universitet.

På sin linkedIn-side skriver Palle Studsgaard Odgaard, adm. direktør hos Dystan & Rosenberg blandt andet, at han glæder sig til at virksomheden kan gøre brug af Klaus Olsens strategiske kompetencer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.