Forside / Nyheder / Kodak beholder inkjet-divisionen

Kodak beholder inkjet-divisionen

I marts 2016 meddelte Kodak, at de ville sælge inkjet-divisionen, som blandt andet består af deres Prosper-inkjetprintere og UltraStream-teknologi. Efter godt og vel et års arbejde med at finde en egnet køber meddeler Kodak nu, at de beholder divisionen.

Jeff Clarke, CEO i Kodak forklarer:
– Det er en pragmatisk beslutning der tages på baggrund af de forbedringer vi har set i markedet og de tilbud vi har fået. Prosper solgte godt i 2016 med en vækst på 40% og vi forventer at hele inkjet-divisionen vil komme med et positivt resultat i 2017, som også inkluderer salget af vores nye satsning UltraStream.

Kodak er i fuld gang med udviklingen af deres nye UltraStream-printhoveder, som er blandt markedets hurtigste med en hastighed på op til 150 meter/min. Printhovederne kan konfigureres i bredder helt op til 2,5 meter.
I samarbejde med forskellige partnere er de i færd med at udvikle maskiner til forskellige applikationer. Blandt partnerne finder man: Fuji Kikai, GOSS Kina, Matti, Mitsubishi Heavy Industries Printing & Packaging Machinery (MHI-PPM) og Uteco.

Kodak udnævner Randy Vandagriff som præsident for Enterprise Inkjet Systems Division. Randy Vandagriff har siden 2004 været en væsentlig deltager i udviklingen Kodak’s UltraStream-teknologi og i udviklingen af forretningskoncepterne.
Randy Vandagriff afløser Philip Cullimore som forlader Kodak, ifølge pressemeddelelsen for at tage et sabbatår.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.