Forside / Nyheder / TransferWeeder TW17 gi’r dig ekstra tid

TransferWeeder TW17 gi’r dig ekstra tid

Effektivitet er afgørende for at kunne holde konkurrencedygtige priser. På Fespa har vikiallo en verdenspremiere med, der kan øge skiltebranchens effektivitet. Det er den helt nye TransferWeeder TW17, der vises for første gang.

TransferWeeder TW17 er en maskine, der sparer tid ved oppilning af udskårne transfers. Et udskåret transferjob, der normalt tager 10 minutter at pille op, kan nu pilles på under ét minut. Den første model kan tage op til 850 mm brede ruller og vil være klar til levering i løbet af juni måned. TW17 kan opleves på vikiallos stand B1L-A43 på Fespa messen i Hamborg fra 8. til 12. maj.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.