Forside / Nyheder / Ny hvid blæk til HP Indigo

Ny hvid blæk til HP Indigo

Visutech, som forhandler digitalt produktionsudstyr i Norden, var i sidste uge vært for en etiketkonference. Jan-Olof Jungersten, der er stifter og indehaver af Visutech-gruppen, mener at det lønner sig bedst for forhandlere at uddanne kunderne, så de bliver bedre i stand til at få succes. Det er tanken bag Visutechs Digital Academy, hvor de inviterer til konferencer, der giver kunderne inspiration og ny viden.

Den hvide farve har tidligere været en udfordring for HP Indigo. Det ser ud til nu at være løst med en ny Premium White ElectroInk, som har en meget bedre opacitet end den eksisterende hvide mulighed.

På konferencen i Göteborg, fortalte Eric van Sloten fra HP, at de nu kan tilbyde en ny hvid blæk, Premium White Electronic, med en opacitet på 59 % – uanset medie. Premium White ElectroInk kommer også til Indigo 20000, dog først senere på året.

Der er også en Standard White ElectroInk, som i forhold til den eksisterende giver et mere ensartet print. Men flere kunder vælger Premium-versionen, og der lød mange kommentarer fra tilhørerne på konferencen, at man så frem til at prøve Premium White ElectroInk, da den tidligere hvide blæk havde givet en del udfordringer.

Eric van Sloten kunne også fortælle, at en ny Silver Ink, er på vej. HP har haft en silver-farve, men de trak den fra markedet, da den ikke fungerede tilfredsstillende i alle opgaver.

Endvidere arbejder de hos HP med en usynlig sikkerhedsblæk, som forventes at gå i beta-test efter sommer. Også fluorescerende, termo- samt selvklæbende blæk er under udvikling i øjeblikket.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.