Forside / Nyheder / swissQprint – nu med LED

swissQprint – nu med LED

swissQprint introducerer to nye storformat printere på FESPA 2017. De nye modeller bygger på en mekanisk opdateret platform, der resulterer i en endnu større præcision. Desuden benytter modellerne LED-teknologi, som er mere rentabel og miljøvenlig end traditionel UV-print.

swissQprint lancerer en ny linie printere på FESPA 2017 med to forskellige flatbed-størrelser og to produktivitetsniveauer.
Den schweiziske producent siger, at de har opdateret den mekaniske platform på virksomhedens eksisterende og succesfulde serie af high-end printere og dermed opnås endnu større præcision. Desuden bruger de nye modeller LED-teknologi. Alt dette fører bl.a. til et lavere energiforbrug samt giver et bredere udvalg af materialer, fx varmefølsomme medier. Disse forbedringer giver samlet en mere bæredygtig og rentabel total løsning.

Du kan se de nye printere på FESPA i Hamborg (Hal 7, Stand C50) hvor swissQprint har LIVE demonstrationer, der viser den højere print kvalitet.

swissQprint forhandles i Norden af NIZE equipment.

NIZE equipment er blevet sponsor på Danish Thundersport Championship 2017.

NIZE equipment skriver i en pressemeddelelse, at de i DTC sæsonen 2017 har de valgt at sponsorere motorsportstalentet Max Klinkby-Silver, som kører for Danmarks største raceteam, Team Flexlease.nu.

Max Klinkby-Silver blev Danmarksmester i FDM Sportsklassen sidste år, og desuden nomineret til årets talent indenfor dansk motorsport.

Area sales manager Rasmus Boss udtaler
– Vi har valgt at gå lidt utraditionelle veje i år ved at gå ind i motorsport, men vi tror på den dygtige Max Klinkby-Silver, som er blevet udvalgt af John Nielsen, Danmarks første Le Mans 24h vinder. Vi ser frem til nogle rigtig spændende løb i sæsonen 2017 sammen med nye og eksisterende kunder.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.