Forside / Nyheder / Marked / Ditte gik solo, men fællesskabet trak …

Ditte gik solo, men fællesskabet trak …

Sidste efterår kunne vi fortælle, at Ditte Wandahl Nielsen efter en årrække hos Macrodot havde valgt at gå solo. Den artikel kan du læse her. Men fællesskabet trak tilsyneladende mere end det at have foden under eget bord.

Ditte Wandahl Nielsen er fra 1. maj startet som salgskonsulent hos Sign Service. Arbejdet kommer til at foregå både i ”marken” og fra kontoret.

Også Signcom har fået nye medarbejdere.
Det er Christina Normann Harborg, der er blevet ansat i servicecentret og Ole Holst, der er startet som key account manager på Sjælland.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.