Forside / Ikke kategoriseret / Rekordmange udstillere på Sign, Print & Pack

Rekordmange udstillere på Sign, Print & Pack

SIPP/AGI kampagnebanner når plads

Når Sign, Print & Pack-messen den 20. september i Odense Congress Center byder velkommen til gæsterne er det i den store hal C, og der er ved at være fyldt godt op på messegulvet. Der er allerede rekordmange udstillere, men mon ikke der stadig kommer et par stykker mere, selv om der ikke er så mange muligheder tilbage.

Lige fra det øjeblik besøgende kører ind på den store parkeringsplads er stemningen lagt. Skilte, flag, indpakkede biler, lyspyloner, en udstillingskube og en rød løber byder velkommen. Og inde i hallens foyer har Janne Høgshøj sammen med Claus Tvangsø fra Skilt & Print Branchen tænkt sig at pakke den populære tryksagsudstilling ind i en fin lille historie. Glæd dig, det bliver en oplevelse!

På seminarscenerne fristes der blandt andet med Jesper Clements indlæg om eye tracking og Lars Skjold Eversen fra Brandsiteneuromarketing, der følger op med et foredrag om neuromarketing, og hvordan vi kan bruge det “på tryk”.

Som tidligere vil der også være Fespa DM i wrapping og Hexis The Battle. Og som noget nyt, vil der også blive afviklet DM for skiltetekniker-elever.

Sæt allerede nu kryds i din kalender den 20. og/eller den 21. september, så du ikke går glip af chancen for at møde branchens vigtigste forhandlere samlet på ét sted sammen med masser af liv og aktiviteter, som fx wrappingmesterskaber og DM for skilteteknikerelever.

Det er gratis at deltage – også i seminarerne – du skal blot have bestilt din adgangsbillet på signogprint.dk

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.