Forside / Nyheder / Marked / Mohammad og Simon Manley ved Fespa VM

Mohammad og Simon Manley ved Fespa VM

Müller Martini kampagnebanner – maj 2020

På besøg i messehallerne i Hamburg skulle vejen jo også lige lægges forbi hal B7, hvor Ole Solskin var dommer ved Fespa verdensmesterskaberne i wrapping. Det var anden dag. På gulvet var Mohammed fra We Wrap i gang med at indpakke en bil. I går var det en dør, et håndtag og et spejl samt en styrthjelm, der var blevet indpakket. Og styrthjelmens design indgik også i konkurrencen.

På tilskuerpladserne finder jeg Simon Manley Jokumsen, han sidder og studerer de andre inden det bliver hans tur. Simon var ikke helt tilfreds med sin indsats i går, hvor det blev til en 7. plads. Men i dag skal det blive bedre, siger han fuld af mod. Og heldigvis skal der kun wrappes i dag, der indgår ingen kreative opgaver. Det er ikke Simons stærke side, fortæller han.

– Man lærer rigtig meget af at se på de andre. Der er altid et nyt trick at hente, siger Simon.

Jeg spørger om han så også har tricks, de andre vil efterligne.

– Det ved jeg ikke, men alle de andre deltagere har startet med at placere folien vandret. Jeg starter altid med den lodret, så synes jeg, man har mere styr på det, forklarer Simon.

Simons placering i dag blev en flot nummer 6. Selv skriver Simon på sin facebookside, at det var en træls 6. Plads. Jeg vil nu ønske tillykke med resultatet. I skrivende stund ved jeg desværre ikke, hvordan det er gået med Mohammad, vores anden danske deltager.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.