Forside / Nyheder / Medier / Drømmer du om en ”guld”-bil?

Drømmer du om en ”guld”-bil?

– så få den wrappet med Hexis satin mat chromefolie.

På Fespa præsenterede Hexis en række spændende muligheder inden for wrapping. Her nævnes nogle stykker

BodyFence i mat blacklight version til biler. Specielt til biler i blank lak, som nu ønskes mat.

Eller hvad med VRK 480 folien, som er specielt modstandsdygtig over for sand, støv og vand. Velegnet til fx motorcykler.

Patrik Martinsson fra Hexis Skandinavien, viste rundt på standen, og han viste også en vifte af nye chrome-farver som orange, grøn, rose og klar blå. Og så kommer der også en serie i matte satinfarver. Her er der tale om et imageprodukt, til dem, der måske går og drømmer om en ”guld”-bil, forklarede Patrik Martinsson.

Der er også nye farver i almindelige folier i både, mat, blank og satin.

En glitterlaminat i blank og mat kan anvendes til at give fx en matfarvet bil et helt specielt glinsende look. Her er der vide muligheder for at lade fantasien spille.

Endelig viste Patrik Martinsson også Hexis Wood. Her kan kunden vælge mellem en række printmønstre. Når de har valgt det ønskede mønster får de tilsendt en printfil. Laminatet er designet til at blive lamineret på farvede eller digitale printfilm. Det kan også påføres direkte på flade overflader. Resultatet er etstruktureret finish med træ-look.

Der havde været en del besøgende fra Sverige og Danmark, og de viste størst interesse fra ”Wood” og glitterlaminat. Gæsterne kom fra både wrapping-, skilte- og printfirmaer.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.