Forside / Nyheder / TransferWeeder var populær på Fespa

TransferWeeder var populær på Fespa

Der var flere danske udstillere på Fespa i Hamburg. En af dem var Vikiallo, der præsenterede deres TransferWeeder TW17.

På standen mødte vi blandt andre Steen Thomsen, produktchef hos Vikiallo. Han fortalte, at transfermarkedet i fx Sydeuropa er meget større end her i Danmark, hvor vi kører mere ad hoc produktion. De steder, hvor der produceres i store mængder, er TW’eren nærmest en game changer, fortalte Steen Thomsen.

– Investeringen i den største model ligger omkring 14.000 kr, og maskinen tjener sig ofte ind i løbet af bare et halvt år, sagde Steen Thomsen.

Også producenter af medier har vist interesse for produktet.

Hos Vikiallo i Danmark er de begyndt at invitere kunder og interesserede til academy, hvor TW17 præsenteres og demonstreres, således at kunderne kan se, hvordan den skal benyttes.

 

PS. Der har tidligere stået at den største model kostede omkring 14.000 euro. Det er en fejl, der skulle stå omkring 14.0000 kroner, og det er jo en lidt anden pris. Har fået oplyst, at den korrekte pris er 2.195 euro. Beklager skrivefejlen, som har temmelig stor betydning

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.