Forside / Nyheder / Marked / Degn Grafisk tænkte kreativt og vandt et EU-udbud

Degn Grafisk tænkte kreativt og vandt et EU-udbud

Nordjyske Degn Grafisk, som er et kombineret reklamebureau og et alsidigt trykkeri, så en mulighed i at vinde en opgave, der var udliciteret af Jysk Fællesindkøb på vegne af Rebild, Skive og Mariagerfjord kommuner grafiske ydelser og trykopgaver over en to-årig periode, der efterfølgende kan forlænges med to gange 12 måneder. Aftalen forventes at have en værdi mellem 3,2 og 6,4 millioner.

Men Degn Grafisk ville gerne udvise flere ressource i forbindelse med ansøgningen. I et år har de været White Label-partner med Lasertryk.dk. I det daglige bruger Degn Grafisk Lasertryk.dk som backup og ekstra kapacitet, når de selv har for travlt. Og samarbejdet gav dem de ekstra ressourcer i hverdagen. Det ville de udbygge.

Nu har de derfor i forbindelse med EU-udbuddet dannet et konsortium med Lasertryk.dk, hvor Degn Grafisk skal stå for alt det kreative grafiske arbejde og Lasertryk.dk til gengæld står for alle trykopgaverne.

Konsortiet vandt udbuddet.

– I dette tilfælde har samarbejdet med LaserTryk.dk været en mulighed for os til at fastholde opgaver og omsætning i lokalområdet i stedet for at sende pengene længere væk. Hvis kommunerne er flittige til at bruge aftalen, er jeg ret sikker på, at aftalen også kan føre til, at vi skaber nogle flere arbejdspladser i Degn Grafisk, fortæller Henrik Degn, der er grundlægger og ejer af Degn Grafisk.

 

– Hos Lasertryk.dk kommer vi til at fortsætte ad dette spor, og vi har alle nye udbud på vej sammen med vores whitelabel-partnere. Vi har i forvejen stor viden om offentlige udbud, som vi gerne deler ud af til vores partnere, supplerer Henrik Kruse fra LaserTryk.dk.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.