Forside / Nyheder / Marked / SureColor SC-S kommer ind på en førsteplads

SureColor SC-S kommer ind på en førsteplads

Infosources har i en undersøgelse fundet frem til at Epsons SureColor SC-S-serien er topsælgeren inden for øko-solvent teknologi i sin klasse i Vesteuropa. I 2015 lå Epson-printerne på en femteplads med lige over 9 procent markedsandel. I 2016 har de opnået en markedsandel på 28,4 procent, og det giver dem en topplacering.

– Det er os en glæde, at SureColor SC-S er blevet markedsledende i Europa så hurtigt, lyder det fra Epson. – Vi er engagerede i den fortsatte udvikling af vores storformat SureColor-printere, og dette beviser, at vores teknologi imødekommer de strenge krav fra Print Service udbydere i det travle produktionsmiljø. Understøttet af betydelige investeringer i R&D er det Epsons strategi at blive verdensledende leverandør af inkjetprintere uanset markedet, og vores mål er at levere den bedste kombination af printer og blækteknologi til levering af høj kvalitet, enestående pålidelighed og bedste all-round return on investment til den bredeste vifte af professionelle printapplikationer.

Epson bruger ca. 6 % af den årlige omsætning på R&D til at generere innovationer og ny teknologi til blæk og produktudvikling.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.