Forside / Nyheder / Tresu Gruppen sælges

Tresu Gruppen sælges

Danske TRESU, som er leverandør af flexografiske trykpresser og overfladebehandlingsløsninger til især fødevareindustrien er blevet solgt til den nordiske fond Altor Fund IV. Sælgeren er majoritetsejeren Erhvervsinvest II K/S. Købsaftalen blev underskrevet den 11. maj 2017.

Udover emballageindustrien, hvor de især leverer løsninger pap-emballerede drikkevarer (fx juice og mælk), lever de også løsninger til så forskellige applikationer som hygiejne-produkter og lotterikuponer. TRESU befinder sig desuden i det hastigt voksende marked for digital print, hvor TRESUs efterbehandlingsløsninger ofte ses anvendt.

TRESU har hovedkvarter i Bjert ikke langt fra Kolding, og har yderligere produktionsfaciliteter i USA samt salgs- og supportkontorer i Tyskland, Kina, Italien og Japan. Der er omkring 250 ansat globalt.

– TRESUs kunder er blandt de største og mest krævende med en konstant fokus på produktivitet, effektivitet og kvalitet. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi er konstant på udkig efter dygtige og talentfulde mennesker, der kan fortsætte vores udvikling i fremtiden, og Altors køb af virksomheden har stor betydning for vores udviklingsplaner, udtaler Søren Maarssø, COO i TRESU Gruppen. Han tilføjer:
– Med vores seneste gennembrud blandt nogle af verdens største fødevareemballageleverandører samt overfladebehandling af print fra det hastigt voksende marked for digitalprint, er vores fokus rettet mod en vækst på det amerikanske marked.

– Gennem de sidste fem til syv år har TRESU skabt et internationalt fundament for deres kerneforrretning flexografisk tryk. Vi ser frem til arbejde sammen med TRESUs ledelse for at realiserede de ambitiøse vækstplaner, som vi har forna os, slutter Thomas Kvorning, direktør for Altor.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.