Forside / Nyheder / Reproflex udmærker sig på højeste niveau

Reproflex udmærker sig på højeste niveau

Reproflex Scandinavia i Kolding producerer blandt andet digitalt fremstillede trykplader til emballageindustrien, såvel offset og flexo som dybtryk.

Den 17 .maj I år blev de Flint Flexo Expert-certificeret. De opnåede certificeringen som en ud af seks virksomheder – og med den højeste score.

Ingen af de seks andre certificerede kommer fra Norden, så Reproflex Scandinavia udmærker sig dermed som den første virksomhed i Norden til at opnå denne certificering.

– Vi er desuden den første virksomhed i verden, som har alle 3 anerkendte certificeringer i branchen: Esko HD, Kodak Flexcel NX og Flint Flexo Expert certificering, fortæller virksomheden.

Flint Flexo Expert certificeringen er, ifølge pressemeddelelsen den mest krævende og dybdegående, der findes på markedet. Det tager minimum seks måneder at gennemgå processen. Der stilles store krav til både udstyr og arbejdsrutiner.

Certificeringen består af 3 step: Gennemgang samt kontrol af udstyr og arbejdsgange, implementering og dokumentation samt den afsluttende audit, som foretages af Flint Group.

– Udover dette har vi også udviklet et detaljeret log-system, som giver fuld dokumentation og sporbarhed i vores produktion. Reproflex Scandinavia er nu certificeret for de næste 2 år, og vores kunder kan forvente ensartede trykplader i højeste kvalitet, fortæller de i Kolding.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.