Forside / Nyheder / En robot har gjort sit indtog hos InPrint

En robot har gjort sit indtog hos InPrint

InPrint i Kolding blev startet tilbage i 1999. Et forholdsvist ungt trykkeri, der både arbejder med offset, digitalprint og storformat. De har også eget bogbinderi.

Fornylig kunne man på bila.dk læse, at de nu også har fået en robot ind i virksomheden. Det er nærmere betegnet en robotarm, UR10. Den bruges til pladehåndtering i storformatproduktionen.

– Vi har kørt 4.500 plader på den ene maskine siden december, hvor robotten håndterer pladerne med en gennemsnitlig tid på to minutter. Det betyder, at vi siden december har frigivet en kapacitet på 150 timer ved at lade robotten overtage. Det svarer til omkring 45.000 kroner alene i frigivet tid, lyder det ifølge atriklen fra bila.dk begejstret fra Søren H. Nielsen, der er leder af storformatafdelingen

Robotten betyder ikke blot en effektivisering og økonomisk besparelse på omkring 135.000 kroner årligt hos InPrint, der beskæftiger 15 medarbejder. Det giver også et bedre arbejdsmiljø og muligheden for at kunne tilbyde kunderne mere konkurrencedygtige priser.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.