Forside / Nyheder / Horizon langer jern over disken

Horizon langer jern over disken

Siden lanceringen i slutningen af 2016 har Horizon solgt 90 enheder af deres StitchLiner Mark III – en avanceret samlehæfter. Heraf er de 20 solgt til trykkerivirksomheder i Tyskland og Skandinavien.

Den nye StitchLiner Mark III viderefører StitchLiner-produktfamiliens succes. Produktfamilien har gjort Horizon teknologiske førende inden for samlehæftning i mange år, skriver Horizon i en pressemeddelelse. Den store efterspørgsel beviser igen, at Horizon med minimerede klargøringstider og enkel betjening opfylder kundernes aktuelle behov.

Det er ifølge Horizon den enkle betjening, den minimale klargøringstid og den nye feature med A4-tværformat, der, sammen med reduceret personalebehov og høj forarbejdningskvalitet, er baggrunden for den store salgssucces.

Rainer Börgerding, direktør for Horizon GmbH udtaler:
StitchLiner Mark III er ikke en videreudvikling, men derimod det næste evolutionstrin inden for produktion af ryghæftede brochurer. Kunder forstår straks maskinens enorme potentiale og værdien for deres egen produktion, når de får demonstreret maskinen på messer og i vores showroom. Trykkerivirksomheder er derfor hjertelig velkomne i vores Horizon Academy, hvor de kan opleve StitchLiner Mark III live.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.