Forside / Nyheder / Konica Minolta viser de grafiske kunder nye veje
Med relieflak og foliering giver den nye MGI Meteor Unlimited Colour helt nye muligheder i inline færdiggørelse.

Konica Minolta viser de grafiske kunder nye veje

Sidste år åbnede Konica Minolta et nyt 550 m2 stort showroom i Langenhagen i det nordlige Tyskland. Her inviterede de fornylig en række danske grafiske kunder ned, for at se nye produkter og høre om nye forretningsmuligheder.

Det nye center kaldes Digital Imaging Square (DIS) og er fuldt fokuseret på grafisk og industriel print. Her kan kunderne, udover hele den tonerbaserede printerserie, blandt andet også se B2 inkjet-maskinen KM1, etiketprinteren C71cf samt MGIs efterbehandlingsløsninger inden for foliering og spotlak.

Hele Konica Minoltas PP-afdeling (Production Print) fra Danmark deltog i turen sammen med en række udvalgte kunder. Produktchef Christel Juhl Meinhardt fortæller:
– Vi vil gerne vise, at Konica Minolta er meget mere and bare print på papir. Nye applikationer og forædling spiller en stadigt større rolle for mange grafiske virksomheder, og vi vil på denne tur gerne vise de mange muligheder, som Konica Minolta tilbyder. Derudover giver det en mere åben og dyb dialog at være flere sammen på denne måde. Vi får en dybere forståelse for kundernes hverdag og kan bedre se, hvor det er, at vores løsninger kan bidrage.

Der var stor interesse for relieflak og folieringsløsningen fra MGI.

Christel Juhl Meinhardt fortæller yderligere, at der var stor interesse etiketprinteren C71cf, som rammer ned i et interessant marked, hvor efterspørgslen efter små sæsonbetonede serier, hurtig produktion og enkel betjening er stærkt stigende. Også den nye AccurioPrint C2060L, som tilbyder bannerformat vakte interesse hos flere kunder. Men ellers var det især MGIs Meteor Unlimited Colour som tiltrak sig opmærksomhed. Det er en sammenbygning af Konica Minoltas C1070 og MGIs iFoil- og JetVarnish-løsning, som giver helt nye muligheder for digitalprint med inline-færdiggørelse.

Som toppen af kransekagen præsenterede Konica Minolta kunderne for en helt nye produktserie, som først officielt præsenteres i løbet af juli måned. Den kan vi endnu ikke fortælle om, men blot sige, at der er nogle spændende nye funktioner i maskinerne, som blandt andet vil gøre det markant enklere at få samme gode farvekvalitet på forskellige medier.

Ring til Christel Juhl Meinhardt på Konica Minolta, hvis du vi vide mere om produkterne eller om muligheden for at besøge DIS centeret i Langenhagen.

I Digital Image Square-centret kan man blandt andet se MGIs Meteor Unlimited Colour.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.