Forside / Nyheder / Medier / Roland UV-printer med indbygget primer

Roland UV-printer med indbygget primer

Vikiallo har nu Roland LEF-200 og LEF-300 UV-printere, hvor der er en indbygget primer. Rolands UV-blæk printer i forvejen på mange forskellige overflader og materialer, men specielle metalplader og glas kan udgøre et problem. Med den indbyggede primer binder blækket også til disse overflader.

Ud over primermulighederne kan LEF-printerne også printe med CMYK, hvid og lak.

På billedet viser salgschef Alfred Larsen fra Vikiallo forskellige emner, der er printet på Rolands UV-printere.

Printerne samt en række øvrige produkter som fx løsninger fra The Magic Touch, Vinyl Remover VR15, Transfer Weeder TW17, solfilm, medier og værktøj med mere kan i øvrigt opleves i forbindelse med et Åbent Hus arrangement hos Roland DG i Allerød, den 14. og 15 juni, hvor Vikiallo inviterer alle interesserede på besøg.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.