Forside / Nyheder / Dreyer vinder pris for Finishing Tool Guide

Dreyer vinder pris for Finishing Tool Guide

Dreyer Kliche vinder to priser i Annual Award Gold Leaf Competition, som er den internationale konkurrence i forædling med folie og specialeffekter. Konkurrencen afholdes i år for 24. gang og Dreyer Kliche får sølv i kategorierne ”selv-promovering” og ”bedste brug af tryk på folie”.

I kategorien ”selv-promovering” har Dreyer Kliche fremstillet en ”Finishing Tool Guide”, en lille opslagsbog, der på en række forskellige medier, viser hvordan man med de rette klicheer kan opnå eksklusive effekter. Der er et bredt udvalg af folier og præg, hvor man fx kan se, hvor høj detaljeringsgraden kan være. Der er også eksempler på, hvordan man kan kombinere de forskellige teknikker til fx meget eksklusive emballagedesign.
Finishing Tool Guide er tænkt som et værktøj til forædlingsvirksomheder og designere, så de kan få fuldt udbytte af de mange muligheder teknologien tilbyder.

Dreyer Kliche havde fremstillet en plakat af den danske nationalfugl svanen i kategorien ”bedste brug af tryk på folie”. Svanen var først varmfolieret over på arket og derefter påtrykt farver for at opnå et farvespil i svanens fjer. Til sidst blev den reliefpræget med en multi-level kliche, som kunne skabe forskellige niveauer i fjerdragten og dermed bidrage til den eksklusive effekt.

Det er ikke første gang, at de vinder priser på FSEAs Gold Leaf Award, men det gør dem ikke mindre stolte hos Dreyer Kliche.

Der er stor glæde hos Dreyer kliche over endnu to FSEA Gold Leaf Awards.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.