Forside / Nyheder / Horizon inviterer til efterbehandlings-event
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Horizon inviterer til efterbehandlings-event

Efter den succesfulde start på event-rækken sidste år fortsætter Horizon nu til næste runde med Finishing First. Den 26. – 29. september drejer alt sig i Horizon Academy om de chancer og potentialer, der følger af integrerede produktionsprocesser, hvor efterbehandlingen indtager en ny og afgørende rolle.

Horizon inviterer for anden gang til Finishing First – et event for trykkerier, der søger løsninger til morgendagens forretningsmodeller: Just-in-time-produktion, ægte on-demand-produktion og intelligent sammenkobling med processerne ude hos egne kunder. Over to dage kan internationale (26-27.september) og tysktalende besøgende (28-29. september) se frem til en blanding mellem praktiske historier, aktuelle branchetrends og strategiske betragtninger om videreudvikling af forretningsmodeller.

Hovedpartner i 2017 er Hunkeler AG, som sammen med Horizon vil præsentere sin nye mailing-linje. Andre udbydere fra områderne tryk, papir og software vil supplere programmet. Således skaber Finishing First vide rammer for diskussioner, erfaringsudveksling og omfattende netværksudvikling.

Komplekse efterbehandlingsløsninger kan opleves umiddelbart på nært hold, for at man kan få et detaljeret indtryk af deres potentiale. Derfor præsenterer Horizon de besøgende for de sidste nye teknologier inden for efterbehandling i eget showroom. Højdepunkterne er såvel enkeltstående systemer som sammenkoblede smart-finishing-løsninger, der giver servicevirksomheder inden for trykbranchen mulighed for en økonomisk produktion, lige fra oplag på én til industriel produktion.

Om Søren Winsløw

Mit hjerte banker for at tilvejebringe og formidle viden og information, så det giver mening og værdi, og som kan løfte den enkelte, gruppen, organisationen eller branchen.