Forside / Nyheder / Marked / Kan vi friste med et flot trykt magasin?

Kan vi friste med et flot trykt magasin?

Den 20. til 21. september er der Sign, Print & Pack-messe i Odense Congress Center. Det er AGI Publishing House, der i samarbejde med Skilt & Print Branchen, er arrangører af den kendte messe, som i år er udvidet med emballagemarkedet. Print & Medier er jo et rent online-medie, men vi kommer jo fra den trykte magasinbranche, som vi fortsat er fascineret af og tror på som kommunikationsmiddel. Vi har derfor besluttet at udgive et specielt Sign, Print & Pack messemagasin. Og det skal være flot med bl.a. forædlet hardcover omslag og udsendt med en printet invitation, som adressebærer i en konvolut, som også bliver layoutet til begivenheden.

Magasiner vil rumme relevante redaktionelle artikler om fx marketing, emballagedesign, direct mail, bøger og digital signage for at nævne nogle eksempler. Endvidere vil du kunne læse om alle udstillerne og det righoldige seminarprogram og de mange forskellige aktiviteter, som fx en tryksagsudstilling, der pakker sig selv ind i kolonihavestemninger.

Vil du have et eksemplar af dette unikke magasin, som kun udkommer denne ene gang, så send en mail til ll@lykkeogwinslow.dk eller sw@lykkeogwinslow.dk med oplysning om firmanavn, branche (fx trykkeri, skilte, emballage, reklame etc), navn, stilling og adresse.

Magasinet tilsendes uden omkostninger for dig 🙂

Vi har endnu ikke designet magasinets forside, så billedet viser blot nogle magasiner, der langt fra bliver så “lækre” som Sign, Print & Pack-messemagasinet.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.