Forside / Nyheder / Ledelse / Bliv unik. KLS Pureprint valgte miljøet som deres USP.

Bliv unik. KLS Pureprint valgte miljøet som deres USP.

Igennem de seneste 10 år har KLS PurePrint implementeret en bæredygtig forretningsstrategi med et skifte fra et traditionelt trykkeri til visionen om at være det grønneste trykkeri i verden. Der er i dag måske et par andre på verdensplan, der er lige så grønne, men ikke her i Danmark.

På Sign, Print & Pack vil Kasper Larsen, der kommerciel direktør i KLS PurePrint og har været med gennem hele processen, gennemgå konverteringsprocessen. Fra den praktiske implementering af en bæredygtig forretningsmodel baseret på en Cradle To Cradle certificering til de svære beslutninger i at implementere en ny strategi i et hastigt faldende marked.

Vil du vide noget om processen med at indføre en helt ny strategi eller hvordan du kan få fremstillet tryksager og emballage, der er så miljøvenligt produceret, at du også kan spise emballagen, så kom og hør seminaret. Se programmet på signprintogpack.dk

 

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.