Forside / Nyheder / Marked / Skilt & Print Branchen arrangerer årets wrappingmesterskaber

Skilt & Print Branchen arrangerer årets wrappingmesterskaber

For en måneds tid siden kunne vi fortælle at Ole Solskin, som de sidste år har været initiativtager til afholdelse af nationale mesterskaber i wrapping i forbindelse med Sign & Print-messer i Danmark, Norge og Sverige, har besluttet sig for at trappe ned som Fespa-wrapping-dommer. Den nye danske tovholder på mesterskaberne, som igen afholdes sammen med Sign, Print & Pack-messen i Odense Congress Center den 20. – 21. september i år, er Skilt & Print Branchen.

Vært for deltagerne bliver Jesper Villumsen fra Villum Sign, og han har Mikkel Jensen fra Foliemontage og Stephan Jørgensen fra SignTech/Dansk SkilteMontage med som dommere.

Som altid bliver der meget spændende at se på, når der dystes om at blive Danmarks dygtigste wrapper, og der er også gode præmier på spil. Vil du deltage eller blot høre mere om konkurrencen, så send en mail til jv@villumsign.dk

I forbindelse med messen er der også Hexis The Battle – hvor alle er velkomne til at prøve kræfter med folieindpakning. Jette Pryds, jette.pryds@hexisgroup.dk, er også klar til at svare på spørgsmål om Hexis The Battle.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.