Forside / Nyheder / Marked / Svenske Network Innovation går ind på det danske marked

Svenske Network Innovation går ind på det danske marked

De vil rydde op på det danske design- og fotomarked, står der i pressemeddelelsen.

Network Innovation Premium Brands, NI, er distributør af design- og fotoudstyr og har fx et stort udvalg af EPSON-udstyr i deres portefølje.

NI er allerede etableret ikke bare i Sverige men også i Finland og Norge. Og nu kommer turen så også til Danmark, hvor de åbner afdeling i Birkerød.

Virksomhedens direktør, Erik Näsman, tror at Danmark kan blive NI Premium Brands næststørste marked i Norden, hvor Sverige er det største.

– Vi har en ambition om at give det danske design- og fotomarked et løft. Markedet er lovende men samtidigt lidt rodet. Jeg er sikker på, at vores erfaring fra de øvrige nordiske lande bliver afgørende, når vi går ind på det danske marked. Vi kommer med en langsigtet strategi og effektive processer, noget som i sidste ende kommer kunderne til gode. Vi ved allerede i dag, at vores produkter er værdsat af vores kunder i det øvrige Norden, udtaler Erik Näsman.

Om Lis Lykke

Jeg er i den grad en livsnyder og sætter stor pris på en lækker middag sammen med familie eller venner, privat eller på en god restaurant. Jeg er ikke den helt store madkunstner, men kan lide at planlægge og tilberede en middag, der ikke er for indviklet, men gerne lidt ny og uprøvet.